My Fantastic Park
Sverige

Registrering

 
x

Vad är My Fantastic Park?

I varierande Browserspel My Fantastic park är redo att ge dig en utmaning. Som blivande park direktör bygger du på din egen nöjespark. Ditt mål i park spel roliga My Fantastic Park är att bygga en plats för njutning och glädje, och att skapa en verklig fritids oas. Din första uppgift i MyFantasticPark park spel får du från park experten Ilona Wuppermann som gratulerar dig i webbläsarspelet till ditt nya jobb som en parkdirektör och överför det första stora speluppdraget till dig. Två attraktioner ska du bygga på det relativt karga parkområdet, dessutom utvecklas också en annan attraktion. Naturligtvis gör du dig lika med entusiasm till din nya parkspels uppgift. Slutligen vill du locka så många besökare som behövs till din online nöjespark i My Fantastic park. Men detta är bara om din framtida besökare blir imponerande av attraktionerna. Så du sätter igång i parksimuleringen genast. I MyFantasticPark Butiken förvärvar du din första lilla attraktion. Det finns en Burk-kast bod i kul monster look som du kan bygga direkt efter köpet. Med några få klick har du byggt den i Parken på din spel webbplats Dessutom är du fortfarande 200 enheter Sandweg tillgängliga. Så att du kan skapa den rätta vägen för dina besökare till allt. Framgång var också en fördröjning. De allra första besökare behöver flockas till din park.

I My Fantastic Park finns för dig stora nöjesattraktioner i tre olika kategorier. Beroende på din nivå kan du bygga små, ​​stora och enorma attraktioner i park simulatorn. Detta på egen hand, urvalet varierar från den lilla attraktionen av Burk- kast boden till Toppgungan över om barn karusell, kedje karusell och dockteater till klassiska bilar, magiker, äventyr lekplats, spegelkabinett och rymdskytteln. Berg och Dalbana spelglädje, radiobilar och spöktåg är också en del av parksimuleringen för att erbjuda massor av kul. MyFantasticPark erbjuder olika nöjen i nöjesparken i originell miljö med omfattande funktioner och stora sociala spelelement. Dessutom kan My Fantastic park spelas gratis på nätet. Upplev det roliga parkspelet och öppna nu din egen nöjespark i webbläsarspelet My Fantastic Park. Upplev parkspelet gratis i webbläsaren med My Fantastic Park.

x

My Fantastic Park - Berättelsen om webbläsarspelet

Här är chefen! Det roliga online-temapark simuleringen My Fantastic Park öppnar som Parkdirektör ditt eget parkspel med radiobilar, spöktåg och en mängd andra attraktioner. Ditt mål i Parkspelet är att utöka din Park och locka så många män, kvinnor, barn och seniorer till din My Fantastic Park nöjesområde. Naturligtvis kallas det skicklighet. Slutligen kan du förvänta dig en stor utmaning i Parkspelet där du ska göra din temapark så originell som möjligt. Ju bättre du lockar olika spelpublik, desto fler besökare lockar du till dina Berg och Dalbana och andra spel attraktioner. I handledningen av MyFantasticPark som kan spela gratis webbläsarspel, börjar du bygga din första Park attraktion, boden burkkastboden kullen. Varje spel i underhållningsbranschen har en viss nöjen i faktor. När burkkastboden kast boden är det roliga faktor 25, kedjan-karusellen å andra sidan även vid 225. Ju högre nöjesfaktorn är, desto mer populär är Parkspelets attraktion för besökare. Kul faktorn i din Park kan du låta din fritidspark öka med två Utvidgningar. De är var och en speciella utvidgnings åtgärder som kan vara inte bara utseendet på motsvarande Park simulator attraktion utvidga särskilt tilltalande, men också det roliga faktor och
därmed ökar populariteten.

Som Parkdirektören avsåg i sin My Fantastic Park, Parkspel åtgärder. Dina uppsättningar om du vill göra området temapark simulering. Således kan du använda Park dollar, detta är spelets valuta och inköp av resurser och massor av åkattraktioner, liksom blomsteruppsättningar, vägar, matstånd, drycker och hamburgerbar i parkbutiken och i My Fantastic Park. På detta sätt avsedd spelets gång och spelet hastigheten. Dessutom kan du räkna med spännande uppdrag, vars uppfyllande kommer att ge dig stora belöningar. MyFantasticPark som kan också fortfarande spelas helt gratis på nätet, en annan stor fördel med detta extraordinära park-roliga spel. Efter att ha spelat spel gratis erbjuder parkspelet omfattande fördelar, du kan spela parkspelet direkt i webbläsaren. Upptäck de stora möjligheterna och kom till den färgstarka världen My Fantastic Park, där du kan förvänta dig Radiobilar, Spöktåg, Berg och Dalbana simulator och många andra spel och attraktioner. Upplev den rena spelglädjen i gratis Upjers webbläsarspel My Fantastic park.

x

My Fantastic Park – Webbläsarspelets funktioner

Det är nöjespark spel-kul i webbläsaren. I My Fantastic Park kliver du in i rollen som en parkdirektör och öppnar ditt eget online nöje, den gradvis utvidgade en riktig publikdragare. Här har du en massa bra funktioner. Med små, ​​stora och enorma attraktioner lockas publiken till parksimulatorn. Från Dockteater till Säl-show över radiobilar till Spöktåg har du ett utmärkt val av karuseller och underhållning i butiken. Ju mer attraktiva din karuseller och spel attraktioner är i parken, desto fler människor kommer in i din nöjespark och förbättrar dina park-dollar intäkter. Ju fler dollar du tar besittning av i parken, desto fler attraktioner kan du - beroende på din nivå - bygga nöjespark. Och ju större attraktioner i parkspelet, desto högre är Kul-faktorn på motsvarande attraktion Nöjesparker, vilket i sin tur lockar fler besökare. Det lönar sig att bygga olika attraktioner i My Fantastic Park. En särskilt viktig roll i köp och uppförande av nya attraktioner i temapark spela tillsammans resurser och Park dollar. Därför finns det fyra olika MyFantasticPark Resurser. Dessa är: Resurs Material, Resurs teknik, Resurs idé och Resurs natur. Resursen är i rollercoaster spel roligt för sten, metall, färg etc. Resursen teknik innefattar bland annat redskap, motorer och elektronik. Den råa Tanken är i parkspelet från bygg planer, kreativa idéer och forskning och används flitigt och - hemsökta attraktioner spel till spel radiobil höjdpunkter. Med Resurs natur är det växter och naturliga material som avses. Den mest sällsynta av Resurs är väsentlig. Du behöver det för nästan alla inköp på nöjesparken simuleringen. För att fastställa till exempel en burk-kast bod till berg-och dalbana spel i My Fantastic Park kan det behövas 500 Park-dollar och 3 enheter handelsvara teknik samt 23 råa enheter materiella krävs. Endast om du har de nödvändiga Resurserna enheter och park-dollar, kan du köpa de önskade park spel online attraktioner. Men när du får de eftertraktade resurserna i fritids-och spelglädje Berg och Dalbana My Fantastic Park? Det finns olika möjligheter. Dessa är:

- Från tid att låta besökarna falla i parken spelet resurser. Snarare måste du samla fortfarande
-. Booster ofta råvaror paket. Boostern är en kortlek, som finns i versioner brons, silver och guld. Du får en dag efter den första inloggningen, en fri brons Booster. Brons Booster består av åtta kort delar som ligger med baksidan uppåt. Du kan välja fyra kort tur delar. Med lite tur också inklusive resurspaket

-. När deras framgångar, ansvar och skyldigheter samt nya nivåer berättelse i nöjesparken spelet My Fantastic Park har nått, kommer du att belönas med bland andra varor.

- Dessutom får du i parken spela varor när deras hinder som stenar och rötter av din parkering borta

-. När hennes vänner besökte och hjälpa dem i deras nöjespark, kommer du att belönas med råvaror.

- ställt nya objekt i ditt spel park och få råvaror
-. Snurra Lyckohjulet som alltid visas på karuseller och attraktioner i nöjesparken simulering. Inklusive råvaror vinna

- Självklart kan du också köpa Premium valuta diamanter till berg-och dalbana simulator online spel och kan bytas mot resurser.

Där i MyFantasticPark finns många sätt att få till resurser. I parken spelar varorna utgör bara en av många roliga spela element och underhållande funktioner representerar Upplev allround imponerande nöjespark online spel och spela gratis nu min fantastiska parken Slutligen har det aldrig varit så trevligt att spela parkering spel gratis och berg-och dalbana spel gratis att uppleva.

Spela nu!
Spela nu!