My Fantastic Park – Bygg din egen Nöjespark!

Webbläsarspel - Upjers.com

My Fantastic Park – Bygga tivoli online

I detta webbläsarspel kan du bygga upp din egen nöjespark online. Upplev det roliga spelnöjet My Fantastic Park och börja i den fascinerande världen av Parkspel. Allt du behöver för att spela med, är en Internet-aktiverad dator och en giltig e-postadress och du är klar. Upptäck ett fullständigt extraordinärt webbläsarspel med fantastiska funktioner.


My Fantastic Park

Fantastisk Grafik

My Fantastic Park erbjuder dig fantastisk grafik, ett fängslande spel och användarvänlighet. Så blir webbläsarspel kul!

Spel-Funktioner

Upplev de talrika spelfunktionerna och börja bygga din online nöjespark. Några klick och Du kan börja spela.

Massor av attraktioner och dekorationer för att hålla dina besökare nöjda
Tjusiga karuseller inspirerar massorna
Fritt Fall-Torn eller Spöktåg - Du bestämmer vad som ska byggas
Unga besökare älskar din Fantastic Park

Historien

Hantera din egen nöjespark, och bevisa att du har kompetens som en begåvad Park direktör. Bygg attraktioner och karuseller, Snacks bås och dryckesstånd och skapa ytterligare byggarbetsplatser genom att ta bort rötter och stenar från ditt Parkområde. I My Fantastic Park kan du bygga din nöjespark - allt enligt dina personliga önskemål. Öppna din My Fantastic Park!

Bygga Tivoli Online

I webbläsarspelet My Fantastic Park kan du bygga din egen nöjespark online. Byggt ett sant rekreationsparadis och skäm bort dina park besökare med de största karusellerna och attraktionerna - från Burk-Kastar boden till Kedjekarusellen, Trollkarlen och Veteranbilar, Dockteater och Spegelkabinettet upp till Fritt Fall Torn, Stuntshow, Vattengiganten och Månexpressen. Då kommer, med ökande framgång fler och fler barn, mor och farföräldrar och vuxna att strömma in på er park. Då klingar det rikligt i kassan och ökar dina Park-Dollar intäkter.

Bredda din nöjespark med teatrar och karuseller
En mängd olika berg-och dalbanor ger spänning åt Parkbesökarna

Gratis Webbläsarspel: Upjers Spelen

Sedan 2006 har Bamberg företaget Upjers, utgett gratis webbläsarspel. Det är gratis spel som kan spelas i webbläsaren utan att ladda ner. Tema bredden på de erbjudna spelen varierar från simulering och designspel till spel där du kan bygga din egen nöjespark online.

Forum - My Fantastic Park