My Fantastic Park – Din egen Nöjespark väntar på dig!

Webbläsarspel - Upjers.com

My Fantastic Park – Din egen Tivoli!

Vem drömmer inte om det? En egen Nöjespark att bygga alla attraktioner och karuseller som du älskar. Oavsett om det gäller spöktåget, radiobilar och nostalgiska karuseller - i My Fantastic Park, det roliga onlinespelet, har du nu möjligheten att designa din egen nöjespark hela vägen efter dina individuella behov. Upplev det unika spelnöjet i webbläsaren!


My Fantastic Park

Gratis Spelnöjet

In My Fantastic Park bygger ni på er egen nöjespark. Bästa delen: Webbläsarspelet kan spelas helt gratis.

My Fantastic Park Innehåll

De är exceptionella och de erbjuder dig ett mycket roligt spel. Vi pratar om My Fantastic Parks innehåll med sina fantastiska funktioner.

Massor av attraktioner och dekorationer för att hålla dina besökare nöjda
Tjusiga karuseller inspirerar massorna
Fritt Fall-Torn eller Spöktåg - Du bestämmer vad som ska byggas
Unga besökare älskar din Fantastic Park

Din egen tivoli

Som ett webbläsarspel kan My Fantastic Park spelas gratis. Något som krävs är att du har en Internet-aktiverad dator och en fungerande e-postadress, till exempel en gratis e-postleverantör. Om dessa villkor är uppfyllda, kan du börja spela redan nu och utforska den fantastiska världen av din egen nöjespark. Med ett musklick kan du navigera genom spelet och använda de talrika möjligheterna.

My Fantastic Park – Funktionerna

Dessa funktioner har vad som krävs. I My Fantastic Park kan du förvänta dig en hel massa extra funktioner och spelmöjligheter. Använd den dagliga brons booster, virtuell vänskap med medspelare och bygg de vackraste attraktionerna och karusellerna. Entusiasmera din Park publik med Burk-Kastar Boden, Tekoppskarusell, Radiobilar, Dockteater eller Veteranbilar. Så kan du njuta av varje attraktion med andra grupper av besökare. Vad dina parkbesökare önskar sig ser du på de små tankebubblorna som finns ovanför huvudet på besökarna. Öppna nu din egen tivoli och hantera din My Fantastic Park.

Bredda din nöjespark med teatrar och karuseller
En mängd olika berg-och dalbanor ger spänning åt Parkbesökarna

Gratis: Upjers Spel

Sedan 2006 utger Bamberg Företaget Upjers Webbläsarspel här. De färgglada onlinespelen kan spelas utan att behöva laddas ner eller installeras direkt i webbläsaren (t.ex. Explorer, Firefox, Chrome). Till Spelteman tillhör My Fantastic Park. Ett spel där du bygger upp en egen nöjespark.

Forum - My Fantastic Park