My Fantastic Park – Ett gratis Spel av Upjers!

Webbläsarspel - Upjers.com

My Fantastic Park – Upplev Gratis Spel

Med färgglada webbläsarspelet My Fantastic Park kan du njuta av gratis parkspel. Du tar på dig rollen som en park direktör. Ditt mål: Du vill bygga den största och trevligaste My Fantastic Park. Nöjespark området kan du designa hela vägen efter dina personliga preferenser. Upptäck My Fantastic Park i webbläsaren och spela nu gratis.


My Fantastic Park

Gratis Webbläsarspel-Nöje

My Fantastic Park erbjuder dig rent webbläsarspel nöje. Därför finns möjligheten att spela onlinespelet gratis.

Spela gratis

Det fascinerar alla åldersgrupper - från unga till gamla. Vi pratar om är webbläsarspel. Så kan även Park Spel spelas gratis.

Massor av attraktioner och dekorationer för att hålla dina besökare nöjda
Tjusiga karuseller inspirerar massorna
Fritt Fall-Torn eller Spöktåg - Du bestämmer vad som ska byggas
Unga besökare älskar din Fantastic Park

Spela My Fantastic Park

För att spela på My Fantastic Park, är allt du behöver en dator med Internetuppkoppling och en giltig e-postadress, till exempel hos en gratis e-postleverantör. Om dessa villkor är uppfyllda kan du registrera dig på spelsidan och skapa ett gratis konto. Efter handledningen, spelets introduktion där du lär känna alla viktiga funktioner i spelet, börjar du Park webbläsarspelet.

Park Funktionerna

I My Fantastic Park finns fantastiska alternativ så att du kan bygga olika karuseller och attraktioner eller bli vän med andra spelare s.k. virtuell vänskap. Besök dina vänners Park och hjälp dem med arbetet, för varje vän park, får du en halv vänskaps stjärna. När du har samlat tre vänskaps stjärnor får du en kort-del. Med lite tur, innehåller de en stor post eller en kort-del för en karusell. Upplev möjligheterna till Park spel gratis och spela med nu i My Fantastic Park. Iväg till fantastiskt webbläsarspel-nöje.

Bredda din nöjespark med teatrar och karuseller
En mängd olika berg-och dalbanor ger spänning åt Parkbesökarna

Spela gratis: Upjers Spel

Det som började som ett hobbyprojekt i vardagsrummet, har nu utvecklats till ett av Europas största webbläsarspel leverantör. Bamberg spelföretaget upjers GmbH, som sedan 2006 producerat och publicerat webbläsarspel. Dessa är gratis onlinespel som kan spelas utan nerladdning och installation.

Forum - My Fantastic Park