My Fantastic Park – Spela med!

Webbläsarspel - Upjers.com

My Fantastic Park – My Park

Här kommer ni till er egen My Fantastic Park nöjespark. I webbläsarspelet My Fantastic Park bygger du din egen nöjespark, du utrustar dig med en massa attraktioner och karuseller. Här börjar du naturligt i små proportioner. Den första attraktionen i parken är Burk-Kastar Boden, som du imponerar dina besökare med och tjänar din första Park-Dollar.


My Fantastic Park

Gratis Spelmöjligheter

Vilket roligt spel. Och det är gratis! I webbläsarspelet My Fantastic Park bygger du upp en egen färgglad nöjespark.

My Park Funktionerna

Särskilt de varierade funktionen i My Fantastic Park erbjuder dig fantastiska spelmöjligheter i varje nivå på detta onlinespel.

Massor av attraktioner och dekorationer för att hålla dina besökare nöjda
Tjusiga karuseller inspirerar massorna
Fritt Fall-Torn eller Spöktåg - Du bestämmer vad som ska byggas
Unga besökare älskar din Fantastic Park

Spel-Historien

Här är du chefen! I färgglada My Park spelet bestämmer du utseendet på din park. Du bestämmer vilka dekorationer som ska placeras och på vilken plats du ska bygga dina karuseller och i vilken mängd och vilka attraktioner som ska uppgraderas. My Fantastic Park ger dig unik spelglädje i ovanliga webbläsarspel inställningar. Upplev park-spelet och spela gratis nu.

MyPark – Otaliga Funktioner

Omfattande attraktioner spännande karuseller, fantastisk grafik, enkel användning och ett mycket imponerande spelupplägg - allt detta erbjuds ni i webbläsarspelet My Fantastic Park. För att spela på webbläsarspelet behöver du är en PC med Internetuppkoppling och en giltig e-postadress. Om dessa villkor är uppfyllda, kan du registrera dig på spelsidan genom att skapa ett gratis konto och delta direkt. I handledningen, spelets introduktion, får du lära dig om de viktigaste funktionerna. Sedan är du igång. Börja i Fantastic Park och upplev ett spännande utmanande spel.

Bredda din nöjespark med teatrar och karuseller
En mängd olika berg-och dalbanor ger spänning åt Parkbesökarna

Gratis: Upjers-Spel

Det som började som ett hobbyprojekt, har nu utvecklats till en mycket framgångsrik verksamhet. Således erbjuder Bamberg företaget Upjers, sedan 2006 webbläsarspel. Dessa är färgglada onlinespel som kan spelas helt gratis. Detta inkluderar My Parkspelet My Fantastic Park.

Forum - My Fantastic Park